Medvedi na putu – Bojan Leković

Medvedi na putu - Bojan Leković

Cena      1200   din.

Medvedi na putu – Bojan Leković
Autor: Bojan Leković
Žanrovi: Autobiografije i biografije, Biznis i ekonomija, Domaći pisci, Publicistika
Izdavač: Laguna
Godina izdanja:2020.
Broj strana: 300
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 13×20 cm
Stanje Veoma dobro.

● Intimne priče iz preduzetničkog života
● Kako se pokreće i gradi biznis na primeru KupujemProdajem

Ova knjiga sadrži lične priče o iskustvima iz preduzetničkog života: o emigraciji i nesigurnosti posla, o tome kako se probudio preduzetnik i kako se rodila želja za ulaganjem u Srbiju, kako je nastao i gradio se KupujemProdajem o poslovnoj borbi, problemima (medvedima) koji su dovodili do uvida i uzrastanja preduzetnika u menadžera i poslovnog lidera.

Za svakoga ko je žedan vrednih iskustava ove priče su izvori znanja, spoznaja i emocija: o osnivanju i uzdizanju sopstvene kompanije, radu u velikoj i maloj firmi, o pregovorima sa investitorima, upravljanju ljudima. A za one koje interesuje šta je u glavi njihovih šefova, menadžera, direktora, i kroz koje prepreke, neretko mentalne, prolaze ti ljudi – Medvedi su pravo otkriće.

“Osamdeset pet priča zen konciznosti vrednih nekoliko tradicionalnih priručnika. Kao kod Bukovskog, varljivo jednostavne, samo dobijaju na dubini ponovnim čitanjem. Ispisane stilom koji je pravo osveženje u domaćoj poslovnoj literaturi, zrače autentično moderno i ’svetski’: jednostavno ali aforistično, koncizno ali duboko, jasno ali vredno.“ Lazar Džamić

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]